Partners laadpalen

DES Elektro is sinds kort meerdere nieuwe samenwerkingen begonnen met onder andere; Alfen, Wallbox en Webasto. Door het bundelen van onze kennis met deze producenten bieden wij u betrouwbare en kwalitatieve laadsystemen. Wij hechten veel waarde aan onze partners en hebben ze uitgelicht op deze pagina. Neem vooral een kijkje!.

De Alfen-systemen zijn sim-lock vrij en hebben E-flux 24/7 support voor eindgebruikers vragen, automatische verrekening, support bij installatie, et cetera. Hiernaast hebben ze Load balancing active(P1- poort voor een slimme energiemeter) voor laadpleinen en DC-lekstroomdetectie.

Dit is de oplossing die wij aanbieden voor particulieren die niet willen load balancen en geen behoefte hebben aan het verrekenen met de werkgever. Voor de basis aanvragen de ideale oplossing voor een scherpe prijs.

Deze oplossing is er om het aanbod voor particuliere toepassingen uit te breiden. U kunt hiermee load balancen en u hebt inzicht in uw laadsessies (middels een gratis app en af te drukken in Excel), maar de paal kan (nog) niet gekoppeld worden met E-Flux en kan dus niet automatisch verrekenen met uw werkgever.

Wallbox Pulsar Plus is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden welke verbinding maken met het myWallbox-laadbeheerplatform via wifi of Bluetooth. De Pulsar Plus wordt standaard geleverd met geïntegreerde DC-lekkage bescherming. Pulsar Plus is met slechts 16 vierkante cm compact en beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties.

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van laadstations en bieden daarom ook een product bij onze dienst. Met Desla bieden wij zelf laadstations aan. Hierbij bieden wij de keuze uit twee laadstations. Het aanbod bestaat uit de Desla Basic en Desla Advanced.