LG Solar

lg logo

LG, het elektronicabedrijf uit Zuid-Korea, bekend om zijn hoge kwaliteit tv’s, telefoons, koelkasten en andere huishoudelijke apparaten, ontwikkelt ook  zonnepanelen. Dit doen ze onder de merknaam LG Solar. LG zelf bestaat al meer dan 50 jaar en is een wereldwijd bekend. De zonnepanelen fabriek van het bedrijf bestaat nu ongeveer 25 jaar.

De zonnepanelen van LG

De generatie zonnepanelen die in 2015 werden uitgebracht, is de 4e generatie sinds LG begonnen is met het produceren van zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn gemaakt met de bekroonde NeON 2 zonnecellen. Deze zonnecellen hebben in 2015 de hoogste Intersolar Awards gewonnen.

De Neon 2 en NeON 2 Black zonnepanelen zijn de bekendste zonnepanelen van het bedrijf en bestaan ​​uit maar liefst 72 zonnecellen voor elke zonnepaneel, dat is wel 12 meer dan een klassiek zonnepaneel heeft. Dit verbetert dan ook het rendement per vierkante meter.

Net als bij alle topmerken worden de zonnepanelen in de eigen fabriek geproduceerd en getest, wat betekent dat de kwaliteitscontrole van hoog niveau is. Elk zonnepaneel ondergaat een heel aantal testen, zoals een weertest, een mechanische lading test, een hagel test, een breekproef en een uitgangstest.

Huidige 4e generatie zonnepanelen:

  • LG Mono X PLUS
  • LG Neon 2
  • LG Neon 2 Black
  • LG NeON R
lg zonnepaneel 2

Bel 0481 358 510 voor een gratis adviesgesprek!

Vrijblijvend contact

  • Uw gegevens zijn veilig.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten bij

Logo van VCA
lid van Uneto Vni
Logo meer met minder energie
Keuring sticker