SolarWatt

Zonnepanelen Elst

Solarwatt is volgens ons echt het beste zonnepanelen merk op de markt op dit moment. Het merk voldoet aan strenge criteria en is ook een van de weinig ‘echte’ Europese merken die je nu op de markt kan vinden. Solarwatt focust zich volledig op zonnepanelen en werkt nauw samen met BMW.

Solarwatt is de bedenker van het zogenoemde glas-glas zonnepaneel, waarvan de eerste in 1998 op de markt verscheen. Bij een glas-glas zonnepaneel bestaan de voorzijde én achterzijde uit glas, wat bijdraagt aan een langere levensduur. De zonnecellen worden hierdoor een stuk beter beschermd tegen microcracks, hotspots of weersomstandigheden. Het risico op lekken is zo goed als niet bestaand tegenover de klassieke glas-folie zonnepanelen.

Productgarantie

Dit doet Solarwatt ontzettend goed. De garantie op de Eco glas/folie panelen bedraagt maar liefst 15 jaar. De glas-glas zonnepanelen zijn dan nog interessanter, met wel 30 jaar doet het Solarwatt het beter dan andere premium merken zoals Sunpower, Panasonic of LG welke 25 jaar productgarantie bieden op verschillende zonnepanelen. Solarwatt stateert dat; de werkelijke levensduur van de glas-glas panelen wel 40 tot 50 jaar bedraagt.

Voordelen SolarWatt

Onafhankelijke tests

De Consumentenbond heeft Solarwatt gekroond tot de beste van 14 geteste zonnepanelen. In een andere onafhankelijke test van het bedrijf ‘Stiftung Warentest’ kwam Solarwatt samen met Aleo als beste uit de test qua Duitse merken.

zonnepaneel

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.