Alfen

Op basis van kwaliteit, dienstverlening en (technische) service is dit de beste oplossing. Deze in Nederland geproduceerde laadpalen worden in het hogere segment bij particulieren veel geïnstalleerd, maar met name voor zakelijke toepassingen is dit de ideale oplossing. Wij leveren Alfen alleen in combinatie met E-Flux zodat alle bijbehorende service verleend kan worden.

De Alfen-systemen zijn sim-lock vrij en hebben E-flux 24/7 support voor eindgebruikers vragen, automatische verrekening, support bij installatie, et cetera. Hiernaast hebben ze Load balancing active(P1- poort voor een slimme energiemeter) voor laadpleinen en DC-lekstroomdetectie. Op de display van uw Alfen systeem krijgt u inzichten over het laden, foutmeldingen en eventuele prijsinzichten.

Na een laadsessie kan de kabel automatisch ontgrendeld worden aan de paal zijde (waarna een collega kan beginnen met laden).

Eve Single Pro-line

De Alfen Eve Single Pro-line is als compact laadstation, voor thuis en op de zaak, volledig ontworpen volgens Alfen’s standaarden voor slim laden. Het 3,7kW – 22kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor licht van gewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single Pro-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.

Alfen laadpaal

Eve Double Pro-line

De Eve Double Pro-line is Alfen’s slimme laadoplossing met twee stopcontacten en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties. In 2017 heeft Alfen de Eve Double Pro-line volledig herontworpen en vernieuwd op basis van de nieuwste laadtechnologie en wensen van EV rijders. Met het grote display, verbeterde gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is de Eve Double Pro-line zeer gebruiksvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden. Dit systeem heeft ook een ingebouwde aardlekschakelaar.

Laadpaal

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.