Wallbox

Deze oplossing is er om het aanbod voor particuliere toepassingen uit te breiden. U kunt hiermee load balancen en u hebt inzicht in uw laadsessies (middels een gratis app en af te drukken in Excel), maar de paal kan (nog) niet gekoppeld worden met E-Flux en kan dus niet automatisch verrekenen met uw werkgever. Daarnaast is er geen directe koppeling met de P1 poort, maar leveren we een externe energiemeter mee.


Met het cloudplatform myWallbox kunt u uw oplader via een mobiele app of webportal configureren, bewaken en op afstand beheren. Hij is geschikt voor particulier en zakelijk gebruik.

Wallbox Copper SB

Wallbox Copper SB is geschikt voor commercieel en semi publiek gebruik. Met de introductie van een universele stekker is de lader geschikt voor zowel type 1- als type 2-voertuigaansluitingen. Toegangscontrole wordt beheerd via RFID. De Copper SB is een intelligent apparaat dat altijd verbonden is met het myWallbox-laadbeheerplatform. Zo kunnen meerdere gebruikers worden gevolgd en kan het beschikbare vermogen worden verdeeld over verschillende opladers.

Wallbox

Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden welke verbinding maken met het myWallbox-laadbeheerplatform via wifi of Bluetooth. De Pulsar Plus wordt standaard geleverd met geïntegreerde DC-lekkage bescherming. Pulsar Plus is met slechts 16 vierkante cm compact en beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Pulsar Plus is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie, in privé garages of gedeelde parkings.

Combineer Pulsar Plus met Power Boost en een kabelhouder om thuis extra efficiënt en handig op te laden. Voeg load balancing toe aan Pulsar Plus en maximaliseer het vermogen dat wordt gebruikt om uw EV op te laden op basis van de beschikbare energie in uw huis. Is het programma van de vaatwasser klaar? Power Boost past automatisch het vermogen aan en levert direct meer energie aan uw auto. Maximale efficiëntie voor het opladen van uw EV, zonder de elektrische infrastructuur van uw huis te overbelasten.

Pulsar plus

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.