REC

rec awards

REC is een bedrijf gevestigd in Noorwegen. Het bedrijf bestaat al sinds 1996 en is sindsdien van een klein fabriekje met handmatige productie naar een volautomatische fabriek in Singapore uitgegroeid. De oorspronkelijke naam van het bedrijf was Renewable Energy Corporation, maar staat nu gewoon bekend als de REC Group. REC is een van de belangrijkste merken wat zonnepanelen betreft. Het bedrijf staat bekend om de zeer goede verhouding tussen prijs/productgarantie. Dit komt mede door hun hoge garantie van 20 tot 25 jaar.

System Pro E Comfort

De zonnepanelen van REC maken gebruik van TwinPeak technologie, waarbij de zonnecellen in 2 worden gesneden. Hierdoor bestaat een zonnepaneel uit 120 zonnecellen, tegenover 60 zonnecellen bij een standaard paneel.

REC Group produceert een aantal van de beste panelen ter wereld. Dit wordt bevestigd door de vele prijzen en awards die het merk heeft gewonnen in de loop van de jaren. REC won de titel van ‘Top Performer’ in de DNV GL PV Scorecard betrouwbaarheidstests in 2016, 2017, 2018 voor Twin Peaks 2. Drie jaar op rij, een mooie bevestiging van de kwaliteit!

REC geeft standaard 20 jaar productgarantie, zelfs op de polykristallijne zonnepanelen. Wanneer de zonnepanelen geplaatst worden door een REC gecertificeerde installateur, krijgt de klant nog eens 5 jaar extra garantie voor een totaal van 25 jaar.

rec zonnepanelen

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.