Partners overzicht

Auto word opgeladen met laadpaal

DES Elektro heeft meerdere samenwerkingen met bedrijven. Deze samenwerkingen betreffen onder andere; Laadpalen, Groepenkasten en Zonnepanelen. Door het bundelen van onze kennis met verschillende producenten bieden wij u betrouwbare en kwalitatieve producten. Wij hechten veel waarde aan onze partners en hebben ze uitgelicht op deze pagina. Neem vooral een kijkje!

Partners Laadpalen

DES Elektro is sinds kort meerdere nieuwe samenwerkingen begonnen met onder andere: Alfen, Wallbox en Webasto. Door het bundelen van onze kennis met deze producenten bieden wij u betrouwbare en kwalitatieve laadsystemen. Wij hechten veel waarde aan onze partners en hebben ze uitgelicht op deze pagina. Neem vooral een kijkje!

Partners Groepenkasten

DES Elektro is sinds kort meerdere nieuwe samenwerkingen begonnen met onder andere: Emat, ABB, Eaton, Schneider en Hager. Door het bundelen van onze kennis met deze producenten bieden wij u betrouwbare en kwalitatieve groepenkasten. Wij hechten veel waarde aan onze partners en hebben ze uitgelicht op deze pagina. Neem vooral een kijkje!

Partners Zonnepanelen

DES Elektro is sinds kort meerdere nieuwe samenwerkingen begonnen met onder andere: SolarWatt, LG Solar, Panasonic, QCells, REC en Sunpower. Door het bundelen van onze kennis met deze producenten bieden wij u betrouwbare en kwalitatieve zonnepanelen. Wij hechten veel waarde aan onze partners en hebben ze uitgelicht op deze pagina. Neem vooral een kijkje!