Zonnepanelen Wijchen

Zonnepanelen Wijchen

Zonnepanelen Wijchen

Zonnepanelen Wijchen, waar let je op?

Bij het installeren van zonnepanelen wijchen is het van belang dat er op de juiste manier wordt bepaald waar de panelen komen te liggen! Hoeveel zonnepanelen er passen op de beschikbare dakoppervlak? Ligt uw woning op het oosten of op het zuiden? Daarnaast is de plek waar de omvormer geplaatst wordt ook erg belangrijk. Wij adviseren dan ook dat er niet bezuinigd mag worden op de installatie van panelen en omvormers etc. Geknoei in uw meterkast is het laatste wat u wil. DES elektro zorgt voor een goede en veilige installatie, waar je jarenlang plezier van hebt!

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug

De gemiddelde levensduur van een zonnepaneel ligt zo tussen de 30 en 40 jaar. Dit is de laatste jaren steeds langer geworden en dit maakt de investering nog interessanter. Dit komt omdat de gemiddelde periode waarin de kosten van de aanschaf en het plaatsen van zonnepanelen binnen 7 jaar worden terugverdient. Alle jaren daarna stopt u het geld in uw eigen zak! De exacte tijdsduur waarin een investering wordt terugverdiend varieert natuurlijk omdat deze afhankelijk is van externe factoren als: het aantal panelen op het dak, de weersomstandigheden en natuurlijk de kwaliteit van de panelen zelf.

Rendement

In dit voorbeeld nemen we 22 zonnepanelen van elk 250 Wp waarmee een opbrengst te behalen is van 4.675 kWh per jaar! De stroomprijs in dit voorbeeld ligt op € 0,23 per kilowattuur (KWh). Dit betekend dat u jaarlijks tot wel € 1.075 kunt besparen op uw energierekening en dat uw nieuwe zonnepanelen hiermee gemakkelijk binnen 10 jaar zijn terug te verdienen zijn!

De exacte prijs en de opbrengst is afhankelijk van een aantal factoren:

Zonnepanelen Wijchen

–  De bouwkwaliteit 

–  De aangesloten omvormer

–  Het stroomverbruik van uw woning

–  Hellingshoek en de ligging van uw dak

Bent u benieuwd geworden wat DES voor u kunnen betekenen? Vul dan nu uw gegevens in in het contactformulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wie weet bent u de volgende in Nijmegenaar die flink gaat besparen met zonnepanelen!

Wij van DES elektro werken uitsluitend met zonnepanelen de best leverbare kwaliteit. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met ervaren en gecertificeerde elektriciens! Een offerte aanvragen is vrijblijvend en u zit nergens aan vast! Onze werkwijze is eerlijk, helder en goed voor uw portemonnee. Dit onder het motto; Eerlijkheid duurt het langst!

Zelfs voor de doorgewinterde doe het zelver is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met zonnepanelen. Dit heeft al in vele gevallen gezorgd voor grote schades en dat is uiteraard het laatste waar u op zit te wachten. De professionals van DES elektro lossen deze klus maar al te graag voor u op. Zij plaatsen Zonnepanelen Wijchen op een veilige en vakkundige manier. Zo bent u verzekerd van jarenlang verantwoord en duurzaam wonen!

Goedkopere zonnepanelen Wijchen

Als inwoner van Wijchen kun je in 2018  als particulier gebruik maken van een BTW-regeling. Dit houdt in dat je het BTW-bedrag die u over uw zonnepanelen betaald hebt kunt terugvorderen bij de Belastingdienst. Zo zijn uw nieuwe zonnepanelen in Wijchen ineens 21% goedkoper!

Zonnepanelen Wijchen

Ook Wijchen gaat voor duurzame elektriciteit. We zien op steeds meer daken zonnepanelen Wijchen. Niet alleen op woningen maar ook steeds meer bedrijven laten hun daken beleggen met de zonnepanelen. Zonnevelden worden aangelegd evenals windturbines in de buitengebieden en een veelvoud aan zonnepanelen op de daken in Wijchen en omstreken. Zo wordt er overal waar mogelijk winst behaald kan worden met zonne energie gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.

Voordelen zonnepanelen plaatsen

Investeren in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:

  1. Lagere energierekening
  2. Meer geld over voor leuke dingen
  3. Zeer hoog rendement van uw panelen
  4. Help mee aan een beter klimaat
  5. Hogere verkoopwaarde van het huis!

Vakkundige installatie door DES Elektro!

Bij het installeren van zonnepanelen komt erg veel kijken. Daarom is het belangrijk dat dit op een uiterst veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Bij DES elektro weten waar we het over hebben als het over zonnepanelen gaat! Onze kennis, ervaring en kunde hebben wij in de loop der jaren ontwikkeld. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laaste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen Wijchen!

Onze werkwijze is helder en zorgvuldig:

Zonnepanelen laten installeren om zo te besparen op uw energiekosten?

DES heeft hiervoor de kennis en kunde in huis, want al jarenlang verzorgen de specialisten van DES de technische aanleg van zonnepanelen en collectoren.

Haal het zonnetje in huis met DES!

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.