Zonnepanelen Weurt

Zonnepanelen Weurt

Zonnepanelen Weurt

We zien inwoners van Weurt steeds meer de overstap naar zonnepanelen en groene energie maken. De prijs van zonnepanelen daalt en het installeren ervan wordt goedkoper. Daarom wordt het voor veel mensen steeds interessanter om mee te doen aan deze ontwikkelingen. Daar komt bij dat de kwaliteit van de panelen in de loop van tijd verder zijn ontwikkeld en het rendement beduidend hoger ligt als een aantal jaren terug. Dit zorgt er voor dat het gemiddeld nog maar zo’n 6  jaar duurt voordat de kosten terugverdient zijn. Deze factoren spelen mee bij het feit dat op steeds meer daken zonnepanelen Weurt te vinden zijn!

Grote belangstelling
Ook bij DES elektro merken dat deze manier van besparen steeds meer belangstelling krijgt! Vooral in de omgeving van Weurt. Onze rol hierbij is het adviseren van de klant, het leveren van kwaliteit materiaal en panelen. Vervolgens ook het monteren ervan. In de loop der jaren zijn wij als onderneming met deze ontwikkeling meegegroeid en zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze markt.

Leverancier
Door ons netwerk van leveranciers van zonnepanelen zijn wij altijd verzekerd van de scherpste prijzen. Daarom raden wij de consument ook aan de panelen via ons bij onze partners aan te schaffen. Op deze manier scheelt dit aanzienlijk in de kosten voor uw zonnepanelen in Weurt!

Als we het over zonnepanelen hebben, dan hebben we het over een zeer interessante investering, zeker voor de lange termijn! Dit komt door de aanschafprijs  en de subsidie die hiervoor kan worden aangevraagd. Als u zonnepanelen op uw woning plaatst is de gemeente, provincie of overheid meestal bereid u hierin financieel te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen de stap durven nemen en zonnepanelen Weurt aanschaffen!

Zonnepanelen Weurt

Subsidie
Het is voor inwoners van Weurt mogelijk om een subsidie van 15% over het totale aankoopbedrag terug te vragen aan de overheid. Dit bedrag mag niet hoger zijn als 650 euro. Dit is namelijk het maximaal uit te keren bedrag.

Door dit soort subsidies zijn de aanschafkosten van zonnepanelen vaak binnen 6 jaar terug te verdienen. Dit zorgt er voor dat het de overweging waard is. De periode waarin de zonnepanelen terugverdiend worden is korter dan ooit!

Bent u benieuwd wat het zou kosten om uw dak te beleggen met zonnepanelen in Weurt? Dan kunt bij ons een offerte aanvragen!

Veelgestelde vraag: Salderen van energie in Weurt
Het kan is natuurlijk mogelijk dat u meer energie opwekt dan dat uw verbruikt. Zeker als u niet veel thuis bent overdag of als u op vakantie bent! In dit geval wordt dit teruggeleverd aan het stroomnet. De hoeveelheid die u teruglevert aan het stroomnet wordt bijgehouden op een 2e stroommeter in uw meterkast. Verbruikt u op een later moment meer dan dat de panelen opleveren dan verbruikt u dit vanuit het terug geleverde “saldo”

Dit saldo bouwt u op omdat u op een eerder moment heeft teruggeleverd! 

Salderen in het kort:
U bouwt een saldo op van stroom dat u heeft teruggeleverd aan het netwerk. Deze stroom kunt u op een later moment gratis terugvragen aan uw energieleverancier!

Vakkundige installatie door DES Elektro!
Bij het installeren van zonnepanelen komt natuurlijk een hoop kijken. Het is hierbij belangrijk dat het op een veilige manier gebeurd. Wij van DES elektro weten waar we het over hebben. Onze kennis en ervaring hebben we in de loop der jaren opgebouwd. Mede daarom zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen!

Onze werkwijze is helder en zorgvuldig:

Zonnepanelen laten installeren om zo te besparen op uw energiekosten?
DES heeft hiervoor de kennis en kunde in huis, want al jarenlang verzorgen de specialisten van DES de technische aanleg van zonnepanelen en collectoren

Haal het zonnetje naar Weurt met DES!

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.