Zonnepanelen Den Bosch

Zonnepanelen Den Bosch

Zonnepanelen Den Bosch

Zonnepanelen Den Bosch
Inwoners van Den Bosch maken steeds meer de overstap naar zonnepanelen en groene energie. Nu de prijs van zonnepanelen en de installatie hiervan steeds verder zakt wordt het voor veel mensen interessant om mee te gaan in deze ontwikkeling. Hier komt nog bij dat de kwaliteit van de panelen in de loop der jaren verder is ontwikkeld en het rendement stukken hoger ligt als voorheen. Dit zorgt er voor dat het gemiddeld nog maar zo’n 6 tot 7 jaar duurt voordat de panelen en installatiekosten zijn terugverdient. Bovengenoemde factoren spelen mee bij het feit dat op steeds meer daken zonnepanelen te zien zijn.

Ook wij van DES elektro merken dat deze manier van besparen op de energiekosten van steeds meer belangstelling geniet! Hierbij is onze rol het adviseren van de klant, het leveren van hoogwaardige materialen en kwaliteits panelen en het vervolgens monteren ervan. Wij zijn in de loop der jaren meegegroeid met deze ontwikkeling en zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze tak van elektrotechniek.

Leverancier
Door ons hechte netwerk van leveranciers zijn wij altijd verzekerd van de scherpste prijzen voor panelen en andere benodigde materialen. Mede om deze reden adviseren wij de consument dan ook altijd om niet zonder ons te informeren zelf de panelen vast aan te schaffen om er vervolgens achter te komen dat het bij ons aanzienlijk gescheeld had!

Als we het over zonnepanelen hebben dan hebben we het wat ons betreft over een interessante investering. Dit komt voornamelijk voor de aanschafprijs van een installatie en de eventuele subsidie die hiervoor kan worden aangevraagd. Wanneer u zonnepanelen op uw woning plaatst is de gemeente, provincie of overheid vaak bereid u hierin te ondersteunen door een subsidie uit te keren. Dit maakt het tegenwoordig een zeer interessante investering!

Subsidie
Het is voor inwoners van Den Bosch mogelijk om een subsidie van 15% over het totale aankoopbedrag terug te vorderen. Dit bedrag mag hoger zijn 650 euro maar alles wat hierboven komt wordt niet langer aan u uitgekeerd!

Zonnepanelen zijn een interessante investering. Dit heeft te maken met de aanschafprijs van een installatie en de subsidie die aangevraagd kan worden wanneer u zonnepanelen op uw woning plaatst.

Door dit soort subsidies zijn de aanschafkosten van zonnepanelen vaak al tussen de 5 en 10 jaar terug te verdienen. Dit is een kortere periode dan ooit tevoren en dit maakt het voor de consument des te interessanter! De precieze tijd waarin u de aanschafkosten van de panelen terugverdiend hangt uiteraard af van de ligging van de panelen, uw eigen stroomverbruik, de weersomstandigheden etc.

Bent u benieuwd geworden wat de prijs zou zijn om ook uw dak in Den Bosch te beleggen met zonnepanelen? Dan kunt u hier een offerte aanvragen.  

Veelgestelde vraag: Salderen van energie in Den Bosch
Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer energie opwekt dan dat u verbruikt, in dit geval wordt dit teruggeleverd aan het stroomnet. De hoeveelheid die u teruglevert aan het stroomnet wordt netjes bijgehouden op een 2e stroommeter in uw meterkast. Mocht u s avonds wanneer de panelen dus geen energie opwekken toch veel stroom verbruiken. Dan wordt dit op de normale manier vanuit het lichtnet verbruikt.

Daar komt wel bij dat u hier niks van hoeft te betalen, dit komt omdat u eerder vanuit uw zonnepanelen heeft teruggeleverd! Wel gaat wat u dan verbruikt af van de het teruggeleverde hoeveelheid.

Salderen in het kort:
U bouwt kortgezegd een saldo aan stroom op waarvan u gratis gebruik kan maken!

Vakkundige installatie door DES Elektro!
Bij het installeren van zonnepanelen komt veel kijken. Hierbij is het belangrijk dat het op een veilige en verantwoorde manier gebeurd. Wij van DES elektro weten waar we het over hebben als het over zonnepanelen gaat. Onze kennis en ervaring gaat terug naar het begin van de opkomst van zonne energie. In de tussentijd hebben wij onszelf steeds bijgeschoold, zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze tak van de elektrotechniek.

Onze werkwijze is helder en zorgvuldig:

Zonnepanelen laten installeren om zo te besparen op uw energiekosten?
DES heeft hiervoor de kennis en kunde in huis, want al jarenlang verzorgen de specialisten van DES de technische aanleg van zonnepanelen en collectoren

Haal het zonnetje in huis met DES!

 

Bel 024 663 41 33 voor een gratis adviesgesprek!

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.