Zonnepanelen Beuningen

Zonnepanelen Beuningen

Zonnepanelen Beuningen

Ondernemers en inwoners van Beuningen zijn zich steeds bewuster van het nut van zonne energie en gaan dan ook op zoek naar de – nieuwe – mogelijkheden voor zonnepanelen in hun omgeving. De gemeente subsidieert vaak een deel van de kosten die men maakt bij het aanschaffen en laten installeren. Het doel is om uiterlijk in 2020 een voorbeeldige gemeente te zijn met een minimum van 14% duurzame energie.

Wanneer we gaan kijken naar de prijs van het installeren van zonnepanelen kunnen we de conclusie trekken dat die in de afgelopen jaren flink zijn gedaald. Het is niet alleen goedkoper geworden maar ook het rendement van de geplaatste panelen ligt steeds hoger. Kortom zonnepanelen zijn in de hedendaagse maatschappij een goede en interessante investering!

Wanneer we deze conclusie omzetten in cijfers levert een gemiddelde installatie ons 1500 kWh elektriciteit per jaar op. Dit is ruim genomen 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden!

Wanneer heb ik mijn investering terug?

Natuurlijk is dit per situatie verschillend. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen is het verstandig om u goed te laten adviseren. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Hierbij maakt het niet uit of het nou voor uw woning of uw kantoorpand is. Na het invullen van het contactformulier kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken en maken wij graag een offerte op maat!

Subsidie vanuit de Gemeente

In Beuningen zijn er verschillende regelingen beschikbaar voor mensen die willen investeren in duurzame energie. Hiervan kunnen zowel particulieren als ondernemers gebruik van maken!

Monitoring

Uiteraard willen we weten wat de opbrengst van onze zonnepanelen is. In zo goed als alle gevallen is dit af te lezen op de omvormer, een kastje in de meterkast waar u inzicht krijgt in de prestaties. Tegenwoordig zijn er ook app’s voor telefoon, tablet of laptop zodat u makkelijk toegang heeft tot deze gegevens. Hiervoor is het aan te raden om de instructies van de fabrikant te raadplegen.

Leverancier

DES elektro is aangesloten bij een hecht netwerk van leveranciers van zonnepanelen. Daardoor weten wij u te verzekeren van zeer interessante tarieven voor zonnepanelen. Dit gecombineerd met onze kennis en kunde maakt het dat de prijs vaak erg meevalt! Veelal om deze reden adviseren wij u om bij ons de panelen af te nemen. Zo willen wij deze techniek voor meer mensen bereikbaar maken!

Als men ons vraagt naar een interessante investering dan komen we al vrij snel bij zonnepanelen uit.

Dit komt voornamelijk door de aanschafprijs en subsidies. Veelal zijn er binnen de gemeente of provincie waar u woonachtig bent subsidies aan te vragen die de keuze voor zonnepanelen nóg interessanter voor u kunnen maken!

Energie terugleveren aan het lichtnet

Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer energie opwekt dan dat u verbruikt. Dit kan bijvoorbeeld overdag voorkomen wanneer u aan het werk bent en de rest van het gezin de deur uit. Op zulke momenten staat natuurlijk alles uit. Op deze momenten wordt de stroom teruggeleverd aan het lichtnet. Hoeveel dit precies is wordt bijgehouden met een tweede energiemeter in de meterkast. Met het terugleveren van stroom bouwt u als het ware een soort saldo op. Van dit saldo kunt u  wanneer iedereen s avonds thuis is, alle apparaten van gratis energie gebruiken. Als u weinig thuis bent levert u vaak meer terug aan het lichtnet als dat u zelf verbruikt. Op deze manier is het erg interessant te kijken naar wat voor u de mogelijkheden op het gebied van zonne energie kunnen zijn!

Vakkundige installatie door DES Elektro!
Bij het installeren van zonnepanelen komt veel kijken. Het is dan ook van belang dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurd! Wij van DES elektro werken in de omgeving van Beuningen en weten waar we het over hebben als het over zonnepanelen gaat! Wij hebben onszelf regelmatig bijgeschoold. Daardoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze tak van de elektrotechniek!

Onze werkwijze is helder en zorgvuldig

 

Bel 024 663 41 33 voor een gratis adviesgesprek!

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.