Vacature Installateur

Elektricien in hoogwerker

Je bent (eind)verantwoordelijk voor een veilige bedrijfsvoering van de hoog- en laagspanningsinstallaties. Dit betreft alle elektrotechnische en veiligheid technische zaken die in het kader van de bedrijfsvoering aan de orde zijn. Zoals beleid, beheer, onderhoud, opdrachtverstrekking en uitvoering. Inclusief de bijbehorende procedures en werkinstructies. De veilige bedrijfsvoering betreft zowel het veilig in bedrijf hebben van de elektrotechnische installatie als het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan of in de nabijheid ervan. Daarnaast werk je projectmatig aan modificaties en vervangingen.

Wat ga je precies doen?

 • Je beheert elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en borgt leveringsbetrouwbaarheid.
 • Je formuleert en bewaakt de meerjarenbegroting ten behoeve van onderhoud en investeringen. Je zorgt voor de realisatie van de werkzaamheden binnen de gestelde kaders.
 • Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement bij de uitwerking van projecten en bewaakt daarbij de beheeraspecten voor het bestaande netwerk.
 • Je adviseert proactief over kansen en knelpunten ten aanzien van installaties en veiligheidsaspecten.
 • Je stelt de criteria op ten aanzien van het beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties.
 • Je houdt toezicht op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, alsmede verbouw/nieuwbouw en grote verhuizingen.
 • Je onderhoudt contact met externe partijen die tevens zijn ingezet op het beheer en onderhoud.
 • Je neemt deel aan de storings- en wachtdienst. 

Dit breng je mee

Het kennisniveau van je collega’s is hoog. Daarom vinden we het belangrijk dat jij technisch goed bent onderlegd. Je bent in staat proactief verbeteringen aan te brengen en weet als geen ander de installatietechniek te doorgronden. Je hebt overtuigingskracht en weet het management hier op een adviserende wijze in mee te nemen. Daarnaast ben je in staat beslissingen te nemen op het gebied van aanpassingen en wijzigingen. Je bent een stevige gesprekspartner, voor zowel externe partijen als collega’s.

Waar zijn we verder nog naar op zoek?

 • Je hebt een afgeronde bachelor of master, bijvoorbeeld in de richting van elektrotechniek en/of je hebt aantoonbare ervaring (met projecten) in complexe omgevingen zoals offshore, zeevaart, datacentra, petrochemie industrie, chemicaliën industrie of defensie.
 • Je hebt ervaring met installatie- en werkverantwoordelijke laag- en hoogspanning, NEN3140 / NEN3840 en NEN1010. Of je hebt de potentie om dit binnen afzienbare tijd te behalen.
 • Je hebt 5 jaar werkervaring in de elektrotechniek en data infrastructuur aangevuld met aantoonbare affiniteit met werktuigbouwkundige installaties en meet & regeltechniek.

Dit bieden we je

Werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting. 

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.