SunPower

banner zonnepanelen 2

Sunpower is een grote organisatie. Ze zijn oorspronkelijk begonnen als Research & Development organisatie en pas veel later overgegaan tot het ontwikkelen van zonnepanelen. Het assortiment van Sunpower is vooral gefocust op high performance zonnepanelen.

Innovatieve celtechnologie

Wat het SunPower zonnepaneel zo krachtig maakt is de Maxeon technologie. Deze vernieuwende technologie zorgt ervoor dat een SunPower zonnecel maar liefst 50% efficiënter is dan een normale zonnecel. Dit betekent dus dat een SunPower zonnecel een stuk beter is in het omzetten van zonlicht in zonne-energie dan een standaard zonnecel. Wat dit voor u betekent is dat u in principe minder panelen nodig heeft om eenzelfde hoeveelheid zonne-energie te produceren. 

Zeer hoge betrouwbaarheid

Het koperen fundament van de zonnecel zorgt voor een hogere betrouwbaarheid. Deze hogere betrouwbaarheid betekent bijvoorbeeld dat de zonnecel minder gevoelig is voor extreem weer en dus minder snel kapot gaat. 

Nauwelijks prestatie afname

Bij standaard zonnecellen neemt de prestatie van de zonnecel na verloop van gebruik af. Dit wordt in veel gevallen veroorzaakt door corrosie en slijtage. Maar het innovatieve ontwerp van de SunPower zonnecel elimineert maar liefst 85% van alle oorzaken voor prestatievermindering bij zonnecellen. Hierdoor kunt u veel langer genieten van uitstekende prestaties en kostenbesparingen.

SunPower garantie

De aandacht die SunPower stopt in technologie, innovatie en productoptimalisatie ziet u terug in de garanties die het bedrijf biedt. SunPower was namelijk de eerste op de markt die een dubbele 25-jarige garantie gaf op haar zonnepanelen. Dit betekent dat u 25 jaar garantie krijgt op het vermogen van het zonnepaneel en op het zonnepaneel zelf.

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.