Schneider

De groepenkasten van Schneider zijn speciaal gemaakt voor de Nederlandse woningbouw en voldoen volledig aan alle normen voor de veiligheidseisen. Schneider Electric is een van de Europese Top-merken. Schneider Electric staat dan ook bekend voor innovatie op het gebied van woningbouw. Een paar jaren terug heeft Schneider de fabrikant Merlin Gerin overgenomen. De producten van Merlin Gerin zijn toegevoegd aan het assortiment en zijn ook voorzien van de naam Schneider. De standaard groepenkasten hebben onder andere de volgende componenten.

Schneider Hoofdschakelaar

Vanaf de energieleverancier komt de stroom binnen op de hoofdschakelaar van Schneider. Bij een 1-fase Schneider groepenkast is dit een 2-polige Schneider hoofdschakelaar. Bij een 1-fase aansluiting bedenkt de Schneider hoofdschakelaar 2 modules-eenheden. 

In het geval van een 3-fase groepenkast van Schneider heb je een 4-polige Schneider hoofdschakelaar. Bij deze 3-fase aansluiting bedek je met de 4-polige Schneider hoofdschakelaar 4-module-eenheden in de groepenkast.

De maximale stroom is bij deze schakelaar 40A.

groepenkast schneider

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.