Hager

Het bedrijf Hager werd opgericht in 1955 door de Hager broers en door hun vader. Sindsdien heeft Hager zich ontwikkelt tot een echt familiebedrijf. Het is dan ook nog steeds in handen van de familie. Hager heeft maar liefst  28 productielocaties, verspreid over de hele wereld. Ze hebben klanten in wel 129 landen. In Nederland heeft Hager twee vestigingen, eentje in ’s-Hertogenbosch en een in Coevorden. Hager maakt vooral producten op het gebied van energiedistributie, schakelmateriaal, kabelbeheer, gebouwautomatisering en beveiligingssystemen. Deze producten zijn uniek op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak en design. Ook hecht Hager waarde aan duurzaamheid van hun producten.

Hager vision Groepenkast

Al 20 jaar lang is de Hager groepenkast Vision op de markt. Deze groepenkast is een unieke groepenverdeler en is geheel naar wens op te bouwen. Deze Hager meterkast wordt omarmd door de woningbouw. De Hager meterkast is heel erg geschikt voor de renovatie van seriebouw, vrijstaande woningen, of voor bijvoorbeeld nieuwbouw. De Hager Vision groepenkasten zijn verkrijgbaar in Hager Vision 1-fase groepenkasten en in Hager Vision 3-fase groepenkasten

In 2017 is de Hager groepenkast Vision helemaal vernieuwd. Vooral de behuizing is verbeterd. Deze verbeterde groepenkast maakt vooral de installatie een stuk gebruiksvriendelijker. Het installatiegemak is verhoogd zodat installateurs sneller en efficiënter kunnen werken. De Hager groepenkast is stabieler en  verspild minder grondstoffen. De aanpassingen voor de Hager groepenkast Vision zijn in samenwerking met installateurs bedacht. vernieuwde onderdelen zijn bijvoorbeeld: een hoger buisinvoerstuk, een vernieuwde constructie van de verdeler en een opnieuw doordachte codering aan de voorzijde. De Hager groepenkast Vision is multifunctioneel door de meerdere invoermogelijkheden. Vlakken zijn goed en makkelijk uit de Hager groepenkast te drukken zodat er plek gemaakt kan worden voor de invoer van leidingen uit de wand.

groepenkast hager

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.