Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen waar let je op?
Het is belangrijk dat bij het installeren van zonnepanelen goed wordt bepaald waar de panelen precies komen te liggen. Hoeveel zonnepanelen er passen op de beschikbare ruimte. Ligt uw woning op het oosten of op het zuiden?  Hiernaast is de plek van de omvormer erg belangrijk evenals het aansluitwerk beneden in de meterkast. Er wordt te allen tijde geadviseerd niet te bezuinigen op de installatie van zonnepanelen! DES elektro zorgt voor een goede en veilige installatie, want je wilt jarenlang plezier van je zonnepanelen.

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
Gemiddeld hebben zonnepanelen een levensduur van zo’n dertig tot veertig jaar, Gemiddeld wordt de investering al binnen zes of  zeven jaar terugverdiend. Hierna zijn de eenmalige kosten terugverdiend en steekt u de rest in eigen zak! Wel is de exacte terugverdienperiode natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren als het aantal panelen op het dak, de weersomstandigheden en uiteraard de kwaliteit van de panelen zelf.

personen huishoudenGem. elekt. verbruik per jaar in kWh Wp om te voorzien (kWh / 0,85)Panelen (250 Wp per paneel)Gem. prijs zonnepanelen (incl. omvormer & installatie)Gem. besparing per jaar
12.3002.70011€ 5.100€ 527
23.4004.00016€ 7.600€ 782
34.1004.80020€ 9.100€ 938
44.6005.40022€ 10.200€ 1.055
55.3006.20025€ 11.700€ 1.212
65.4006.35026€ 12.000€ 1.241

Rendement
Zoals in deze tabel hierboven weergegeven ziet u dat er met 22 zonnepanelen van elk 250 Wp een opbrengst te behalen is van 4.675 kWh per jaar. De huidige stroomprijs ligt op € 0,23 per kWh. Dit zou betekenen dat u jaarlijks tot wel € 1.075 kunt besparen op uw energierekening en dat uw nieuwe zonnepanelen hiermee gemakkelijk binnen 10 jaar zijn terug te verdienen zijn!

De exacte prijs en de opbrengst is afhankelijk van een aantal factoren:
–  De kwaliteit van de panelen
–  De gebruikte omvormer
–  Uw persoonlijke stroomverbruik
–  Ligging en hellingshoek van het dak

Bent u benieuwd geworden wat DES voor u kunnen betekenen? Vul dan nu uw gegevens in in het contactformulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wie weet bent u de volgende in Nijmegenaar die flink gaat besparen met zonnepanelen!

Zonnepanelen Nijmegen

DES werkt uitsluitend met zonnepanelen en zonnepaneelsystemen van A+ kwaliteit. Daarnaast wordt enkel en alleen gewerkt met ervaren en gecertificeerde elektriciens! werken wij alleen met gecertificeerde en ervaren elektriciens. De offertes zijn vrijblijvend en worden nauwkeurig berekend. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken op een heldere en eerlijke wijze en dat ziet u terug in uw portemonnee. Dit onder het motto; eerlijkheid duurt het langst!

Ook voor de vakkundige doe-het-zelver is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met het installeren van zonnepanelen. Het laten installeren geeft garantie en veiligheid. Een voorbeeld hiervan is dat mensen een stroomschok krijgen of van het dak vallen. Om dit te voorkomen nemen de vakmannen van DES elektro dit graag van u uit handen!

Zonnepanelen Nijmegen
Ook Nijmegen gaat voor duurzame elektriciteit. Dit met het ambitieuze doel een van de meest “groene steden” te worden van het land. Laadpalen voor elektrische auto’s zijn overal te vinden. Zonnevelden worden aangelegd. De bussen die op accu’s. Windturbines in de buitengebieden en een veelvoud aan zonnepanelen op de daken in Nijmegen en omstreken.

Samen opwekken en verbruiken
De ambities om duurzaam te leven zijn onder de Nijmegenaren groot. Inwoners en initiatieven van partners werken aan een groene en duurzame stad. Zo wordt er overal waar mogelijk winst behaald kan worden met zonne energie gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.

Voordelen zonnepanelen plaatsen
Investeren in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:

  1. Een aanzienlijk lagere energierekening

  2. Meer geld over voor leuke dingen

  3. Hoog rendement van de panelen

  4. U helpt mee aan een beter klimaat

  5. Hogere verkoopwaarde van uw huis!

Vakkundige installatie door DES Elektro!
Bij het installeren van zonnepanelen komt veel kijken. Hierbij is het belangrijk dat het op een veilige en verantwoorde manier gebeurd. Wij van DES elektro weten waar we het over hebben als het over zonnepanelen gaat. Onze kennis en ervaring gaat terug naar het begin van de opkomst van zonne energie. In de tussentijd hebben wij onszelf steeds bijgeschoold, zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze tak van de elektrotechniek.

Onze werkwijze is helder en zorgvuldig:

Zonnepanelen laten installeren om zo te besparen op uw energiekosten?

DES heeft hiervoor de kennis en kunde in huis, want al jarenlang verzorgen de specialisten van DES de technische aanleg van zonnepanelen en collectoren.

Haal het zonnetje in huis met DES!

Bel 024 663 41 33 voor een gratis adviesgesprek!

Contact

Aangesloten bij:

Bericht verzonden!

Bedankt voor uw bericht.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.